Mes naudojame slapukus siekdami pagerinti jūsų naršymo mūsų svetainėje patirtį, išanalizuoti mūsų svetainės srautą ir suprasti, iš kur ateina mūsų lankytojai. Susipažinti su privatumo ir slapukų politika galite čia.
Sutinku su būtinaisiais
Sutinku
Grįžti į tinklaraštį

Nuo šiol apie politiką galima kalbėti ir geiminant

Žinau, ką renku | 2023-07-14

Kviečiam pasinerti į stalo žaidimų sūkury, kuris leis išnarplioti politinio sąmoningumo bei medijų raštingumo temas. Visiems žinoma paslaptis, kad geiminant smagiausia dalis yra nugalėti savo mylimus draugus ar artimuosius, o jei prie to pridėtumo ir politikos ar kritinio mąstymo prieskonį?


Kartu su partneriais iš Estijos ir Latvijos sukūrėme visas galimybes jums pasinerti į įvairius vaidmenis: nuo seno vilko bandančio išlaikyti mero postą iki konspiracijų teoretiko, kuris bando užvaldyti visą žiniasklaidą:


Batlandijos stebėtojas. Žaidimas kviečia įsikūnyti į strategą, siekiantį įgyvendinti bendruomenei duotus įsipareigojimus. Nesvarbu, ar sieki pervadinti gatvę Dua Lipos vardu, o gal pastatyti naują darželį, kad tai pasiektum turėsi surinkti užtektinai resursų - laiko, rinkėjų ir politinių sąjungininkų palaikymo, finansinių išteklių. Tačiau gyvenime visad iškyla netikėtumų, tad nenustebk, jei atsiras politikos stebėtojų, kurie pavers tavo pažadą oru arba padės rasti lengvesnį kelią jį įgyvendinti.

Senas vilkas prieš naujoką. Nesvarbu, ar nori būti veiksmo centre kaip kandidatas į merus, o gal labiau mėgsti būti pilkuoju kardinolu ir slapta kurti laimėjimo strategiją. Šiame žaidime galėsi ne tik išnaudoti savo aktorinius gebėjimus, bet ir sužinosi rinkimų subtilybes. Žaidimo tikslas - laimėti mero rinkimus, o kaip tai padaryti tik tavo, patikimos komandos ir rinkėjų rankose!


Užvaldyk visatą.
Galbūt norėsi įtikinti, jog titanikas niekada nenuskendo, o gal kad Michael Jackson vis dar gyvas? Šiame žaidime tapsi geriausiu konspiracijų teorijų žinovu planetoje ir bandysi įtikinti, jog tavo teorija yra tikra. Pirmasis žaidėjas surinkęs 8 taškus laimės žaidimą ir slaptą žinutę, atskleidžiančią visatos paslaptis. Žinoma, taip išmoksi, kaip atpažinti manipuliacijas ir viešojoje erdvėje sklindančius melus.

Fake it till you take it. Žaidime turėsi 10 savaičių (atskirų raundų), kad užkariautum kuo daugiau žiniasklaidos priemonių. Tačiau kiekvieną savaitę iškils vis naujų sąlygų, o prieš tave konkuruos draugai, bandantys patys užvaldyti naujienų kanalus. Bandant sukurti geriausią strategiją laimėti žaidimą galvą tikrai reiks pasukti - kokias manipuliavimo technikas naudoti, ar verta užimti visas medijas, kur informacija plinta efektyviausiai? Geimas skirtas 3-4 svajotojams valdyti visas naujienas


Ir tai tik keletas iš sukurtų žaidimų, visą informaciją rasi: https://bit.ly/EKursas (žaidimų instrukcijos ir spausdinami maketai kol kas pasiekiami tik anglų kalba).


Jei norite sumesti roundą su kompanija vedant tikriems žaidimo meistrams, raštelk mums! Turime lietuviškų žaidimų variantų.


Veikla bendrai finansuojama pagal Europos Sąjungos programą „Erasmus+“

 

Vartotojo autentifikacija

Mes turime įsitikinti, kad Jūs esate tikras vartotojas, dėl to paprašysime susikurti paskyrą.
Vardas
Pavardė
El. paštas
Slaptažodis
Pakartoti slaptažodį
Jau turi paskyrą?

Registruotis

Vardas
Pavardė
El. paštas
Slaptažodis
Pakartoti slaptažodį
Jau turi paskyrą?

Prisijungti

El. paštas
Slaptažodis
Dar neturi paskyros?
El. paštas: info@zinaukarenku.lt
Telefonas: +370 616 26 387

Būk pirmas ir sužinok naujausias aktualijas!

Pagaminta: Ad Fingers