Mes naudojame slapukus siekdami pagerinti jūsų naršymo mūsų svetainėje patirtį, išanalizuoti mūsų svetainės srautą ir suprasti, iš kur ateina mūsų lankytojai. Susipažinti su privatumo ir slapukų politika galite čia.
Sutinku su būtinaisiais
Sutinku
Grįžti į tinklaraštį

Kaip susidėti savo maršrutą iki balsadėžės

Žinau, ką renku | 2024-06-05

Artėjant Europos Parlamento finišo tiesiajai dalinamės informacija, kaip balsuoti ir tai padaryti sąmoningai. Šiandien, ketvirtadienį, yra paskutinė diena atiduoti savo balsą išankstiniame balsavime. Tai galima padaryti miesto savivaldybės pastate bei specialiuose balsavimo punktuose nuo 7 iki 20 valandos. Visą informaciją apie išankstinio balsavimo vietas galite rasti čia.

Jei per pietus įmetė darbo meet‘ą ar skęstat egzaminų sesijoje, balsuoti galima eiti ir sekmadienį. Svarbu, kad balsuoti galite bet kurioje rinkiminėje apylinkėje nepaisant, kur esate registruotas.

Be to, kur balsuoti, kyla klausimas – tai už ką? Kad balsas būtų atiduotas apgalvotai, kviečiame atlikti kandidatų apžvalgą bei užduoti jums rūpimus klausimus.

Pirmiausia, mūsų platformoje susipažinkite su kandidatais. Čia galite filtruoti kandidatus pagal jų mokamas kalbas, amžių, sukauptą turtą bei metines pajamas. Taip pat galite matyti visus jiems užduotus klausimus bei patys užduoti klausimą kandidatams. Džiaugiamės, kad į klausimus atsakinėja daugiau nei pusė kandidatų!

Taip pat kandidatus geriau pažinti gali padėti debatai. Per gegužę suorganizavome daugiau nei 20 debatų per visą Lietuvą, kurie vyko skirtingomis temomis: nuo dirbtinio intelekto klausimų iki mėlynosios ekonomikos temų. Jų įrašus galite rasti čia.

Jei vis dar sunku išsirinkti, atlikite manobalsas.lt testą, kuris parodys, kuris politinis sąrašas yra arčiausiai jūsų įsitikinimų.

Vieno teisingo kelio nėra, kartais užtenka pažiūrėti debatus, o kartais norisi užduoti ir Tau rūpimus klausimus. Tačiau bet kokiu atveju gerai pasiruošus prie balsadėžių kelias bus daug lengvesnis, o pasakyti #ŽinauKąRenku bus galima ištarti tvirtai.

Vartotojo autentifikacija

Mes turime įsitikinti, kad Jūs esate tikras vartotojas, dėl to paprašysime susikurti paskyrą.

Prisijungti su:

Google
Su el. paštu
Jau turi paskyrą?

Registruotis

Vardas
Pavardė
El. paštas
Slaptažodis
Pakartoti slaptažodį
Jau turi paskyrą?

Prisijungti

El. paštas
Slaptažodis
Dar neturi paskyros?
El. paštas: info@zinaukarenku.lt
Telefonas: +370 616 26 387

Būk pirmas ir sužinok naujausias aktualijas!

Pagaminta: Ad Fingers